26. November 2020

Kirobo tillkännager „Ångra“ -funktion för Ethereum-transaktioner

Von admin
  • Kirobo har meddelat att de har utökat sin plattform för transaktionshämtning till att omfatta Ethereum
  • Oavsiktliga Ethereum-överföringar kan nu återkallas, med ERC-20-tokens att följa
  • Kirobo har kört den här funktionen i vissa Bitcoin-plånböcker sedan juni

Kirobo, den israeliska startup som är mest känd för att skapa en ”ångra” -funktion för tidigare irreversibla Bitcoin-transaktioner, har utökat sina tjänster till att omfatta Ethereum-transaktioner. Från och med igår kommer alla som vill hämta en Ethereum-överföring som skickas av misstag att kunna göra det, med ERC-20-token-support snart att följa.

Kirobo grenar ut

Kirobo meddelade utvecklingen i ett pressmeddelande igår och uppgav att tjänsten initialt kommer att stödjas av plånböckerna MetaMask och WalletConnect, där individer kan återkräva medel som felaktigt skickas till fel adress. Förutom att kunna återställa oavsiktliga överföringar och senare ERC-20-transaktioner erbjuder Kirobo också skydd mot att skicka medel till smarta kontrakt som inte stöder insättningar.

Hämtningsprocessen är beroende av samma lösenordssystem som Kirobo använder för sin Bitcoin-återvinningstjänst. När en överföring initieras anger avsändaren ett lösenord, med pengarna frigörs endast när mottagaren anger lösenordet i slutet. Om lösenordet inte anges eller om det anges fel kan avsändaren hämta sina tillgångar.

Tvådelad service

Kirobo säger att dess tjänst tillhandahåller en dubbelsidig tjänst till användarna:

Genom att lägga till ytterligare ett säkerhetsskikt eliminerar Kirobo inte bara risken att förlora krypto på grund av mänskliga fel utan ger omfattande skydd mot människan-i-mitten-attacker.

Kirobos VD Asaf Naim sa i pressmeddelandet att deras system eliminerar behovet av att skicka en testtransaktion, vilket kraftigt minskar nivån på ångest som användare känner när de överför medel till en tredje part. Han tillade att plattformens Bitcoin-version har „visat sig vara mycket populär de senaste månaderna“, och konceptet är verkligen ett som ger ett extra skydd för kryptovalutanvändare.

Gibt es bei Bitai Method Fake Elemente oder ist es tatsächlich seriös? Ein genauer Test deckt mögliche Betrugsanzeichen auf.