30. Dezember 2020

Heeft Bitcoin zijn grootste rode vlag tot nu toe geregistreerd?

Von admin

De consolidatiefase van Bitcoin Trader blijft plaatsvinden bij een hogere handelsrange, waarbij de prijs weer boven de $19.000 stijgt. In feite is elke keer dat BTC onder de $19k-markering is gezakt, de bearish concerns in de hele industrie weer opgedoken.

Dit is de reden waarom het herontdekken van de prijs boven de $19.000 weer een positieve ontwikkeling is. Volgens Santiment kan er echter een kritische ommekeer komen, die de komende handelssessies van BTC zou kunnen bepalen.

Token Age Consumed bereikt een nieuw hoogtepunt; zijn de BTC hodlers in beweging?

Volgens de bijgevoegde grafiek heeft de Bitcoin-tokenleeftijd onlangs een nieuw hoogtepunt bereikt, het hoogste niveau in 40 dagen. De symbolische leeftijd die metrisch wordt geconsumeerd definieert de beweging van slapende Bitcoins in de ruimte en de piek suggereert dat oude FTK’s net zijn verplaatst.

Historisch gezien hebben dergelijke pieken geleid tot een ommekeer in de trends en de uiteindelijke waardevermindering van de Bitcoin. Het sentiment kan ook worden geïllustreerd door het feit dat het actieve aanbod van Bitcoin de afgelopen dagen is afgenomen.

Verder zijn de recente hodlers die penningen voor een periode van 6-12 maanden in hun bezit hebben, momenteel aan het dalen, wat suggereert dat nieuwe hodlers hun winst zouden kunnen nemen en de markt zouden kunnen verlaten.

Wordt de verkoopdruk van Bitcoin geabsorbeerd?

Hoewel het actieve aanbod misschien is gedaald, is het toch belangrijk om op te merken dat het aantal Bitcoin-adressen met meer dan 1+-munten ook een nieuw hoogtepunt heeft bereikt. Er kan gespeculeerd worden dat, terwijl de slapende munten misschien weer op de markt komen, de verkoopdruk snel wordt opgevangen door nieuwe adressen.

Het sentiment blijft grotendeels positief, ondanks het feit dat de prijs niet in staat is om het $20.000-niveau te doorbreken, op het moment van de pers.

Een extreem hebzuchtig sentiment is echter niet bepaald een positieve ontwikkeling. Het bereiken van een historisch hoge score van 95 op de Angst- en Hebzuchtindex is een zorgwekkend teken. Vanaf hier wordt verwacht dat de index alleen nog maar zal dalen, een ontwikkeling die gecorreleerd zou zijn met een bearish breakout op de grafieken.

Maakt de investering van Mass Mutual van $100 een verschil?

Mass Mutual is een verzekeringsmaatschappij die al meer dan 100 jaar het kapitaalrisico beheert en een investering van $100 miljoen in Bitcoin vanaf het einde is een enorme motie van vertrouwen.

Hoewel de prijs nog steeds kan dalen volgens de marktstructuur, blijft Bitcoin steun krijgen van de institutionele kant, iets wat op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen.

Gibt es bei Bitai Method Fake Elemente oder ist es tatsächlich seriös? Ein genauer Test deckt mögliche Betrugsanzeichen auf.