Bitcoin News Today – Overskrifter for 23. september

Institutionelle investorer øger deres BTC-beholdning
Institutioner er stadig interesserede i Bitcoin på trods af den nylige prishandling af den digitale valuta
Flere institutioner forventes at deltage i flokken til Bitcoin
Bitcoin News Today – Ifølge nye data fra en undersøgelse øger institutionelle investorer deres Bitcoin-beholdning på trods af de kortvarige fald i prisen på den digitale valuta. Evertas – et aktivforsikringsselskab med digital valuta – bestilte den nye undersøgelse.

Undersøgelsen viser, at institutionelle investorer vil øge deres indsats i Bitcoin og andre kryptoer
Baseret på dataene fra undersøgelsen fandt virksomheden ud, at de institutionelle investorer planlægger at øge deres kapitalandele i Bitcoin og andre digitale aktiver betydeligt i fremtiden. Efter at have undersøgt 50 institutionelle investorer, der forvaltede mere end 78 milliarder dollars i aktiver samlet, var det enestående svar, at 26 procent af deltagerne mener, at forsikringsselskaber, pensionsfonde, statslige formuefonde og familiekontorer vil øge deres indsats i digitale valutaer betydeligt.

Ifølge 64 procent af respondenterne ville stigningen i interaktion være moderat. Gruppen forventer imidlertid også, at hedgefonde vil være mere aktivt engageret i digital valuta. Omkring 32 procent af deltagerne mener, at hedgefonde vil øge deres digitale valuta beholdning betydeligt.

Bitcoin (BTC) -pris i dag – BTC / USD

Navn Pris 24H%
bitcoinBitcoin (BTC) $ 10.462,72
0,190%
Institutionelle investorer er noget ivrige efter at investere i BTC og andre digitale valutaer, fordi de mener, at regler for det digitale valutamarked vil blive bedre og blive klarere i fremtiden. Nogle mener, at markedet i sidste ende vil blive bedre og give bedre likviditet, en funktion, som mange investorer leder efter.

Efterhånden som markedet bliver bedre, tror mange, at der ville være en række investeringsmuligheder for institutioner at vælge imellem. Ifølge undersøgelsen er der stadig mange hindringer i vejen mod institutionalisering af digital valuta. Over 50 procent af respondenterne sagde, at de er bekymrede over manglen på forsikring for kryptokurver. En brøkdel af dem er også bekymrede over kvaliteten af ​​depotydelser, rapporteringsfaciliteter, handelsborde og procedurerne for andre firmaer, der arbejder i sektionen.

Grundlæggeren og administrerende direktøren for Evertas – J. Gdanski – fortalte Cointelegraph:

”Vores forskning viser, at institutionelle investorer er begejstrede for at øge deres eksponering for kryptokurver og kryptoaktiver generelt, men der er helt klart mange spørgsmål vedrørende infrastrukturen, der understøtter disse markeder, der stadig vedrører dem. Disse skal klart behandles, hvis det fulde potentiale for investering fra institutionelle investorer i kryptoaktiver skal realiseres. ”

Institutioner er stadig interesseret i Bitcoin uanset dens seneste prishandling
Den nylige prishandling af Bitcoin er dårlig, men mange institutioner er stadig interesserede i den digitale valuta. For nylig steg Bakks Bitcoin futures-handelsvolumen til en ny rekord på over 200 millioner dollars af udvekslede kontrakter, og det betyder, at institutioner stadig samler Bitcoin.

Da investorernes interesse for digital valuta øges, og det regulatoriske landskab for digitale valutaer bliver tydeligere, forventes det, at bølgen af ​​institutioner, der flytter til BTC, fortsat vil stige.