12. Juli 2020

Bitcoin hashrate nieuwe ATH: Miners‘ Death Spiral FUD weer ontmaskerd

Von admin

Net wanneer doemdenkers verwachten dat Bitcoin hashrate aanzienlijk zal afnemen na de halvering van de beloning van de blokkade met 50 procent, verhogen de mijnwerkers in feite hun activiteiten, waardoor de hashrate van het netwerk toeneemt. Dankzij de nieuw ontwikkelde geavanceerde Bitcoin-mijnbouwapparatuur, die een wat efficiëntere mijnbouwactiviteit mogelijk maakt.

Bitcoin hashrate heeft een nieuw hoogtepunt bereikt (ATH).

Het netwerk van de topcryptocratie is de laatste tijd nog sterker geworden. De Bitcoin heeft op 8 juli een piek bereikt van 125 EH/s op het hoogste punt. Dit laat zien hoe actief de mijnwerkers van de cryptokrenten zijn geworden sinds de halvering. Op het moment van schrijven is de hashrate kortstondig gedaald tot 124 EH/s, nog steeds boven de vorige ATH met 123 EH/s.

Bitcoin hashrate heeft tenminste gepresteerd in tegenstelling tot de mening van doemdenkers. De halvering van Bitcoin Up heeft veel mensen aan het praten gebracht over het feit dat de hashrate van het netwerk zou moeten afnemen. Deze gevoelens werden gelegd op het feit dat de beloning van de mijnwerkers werd teruggebracht tot 6,25 BTC van de vorige 12,5 BTC.

Ze hadden dus de indruk dat veel kleinschalige mijnwerkers langs de lijn uit de markt zouden worden gedrukt omdat de industrie zogenaamd onrendabel zou worden. De exploitatie van de mijnen is vrij duur, vooral wat het elektriciteitsverbruik betreft. Bitcoin-mijnbouw vereist een hoog rekenvermogen, wat waarschijnlijk meer energie vereist voor de efficiëntie.

De groeiende Bitcoin hashrate is misschien een bevredigende ontwikkeling voor veel Bitcoin-aanhangers. Dan Held, de directeur van Kraken exchange tweeted:

Bitcoin hash rate heeft zojuist een nieuw hoogtepunt bereikt. De halvering van de Bitcoin was 63 dagen geleden. Miner „Death Spiral“ FUD ontmaskerde opnieuw.

Hoe geavanceerde ASIC’s helpen

Men kan gemakkelijk voorspellen dat de nieuw geïntroduceerde ASIC’s helpen om veel mijnwerkers in de industrie in stand te houden. Deze verbeterde mijnbouwapparatuur van Bitmain en MicroBT wordt geleverd met extra rekenkracht, wat kan zorgen voor meer efficiëntie in de mijnbouw.

Gibt es bei Bitai Method Fake Elemente oder ist es tatsächlich seriös? Ein genauer Test deckt mögliche Betrugsanzeichen auf.