Bitcoin-blodbad, Eth2-milepæl, Libra-lancering, PayPal-blunder: Hodler’s Digest, 21. – 27. november

Kommer hver lørdag, hjælper Hodler’s Digest dig med at spore hver eneste vigtige nyhedshistorie, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Bitcoin-prisen vælter og falder til under $ 17.000 i det største nedbrud siden marts

I starten af ​​ugen var kryptomarkederne fyldt med optimisme. Bitcoin var en modstandszone væk fra all-time højder, altcoins blev samlet med tredobbelte cifre , og bølgen gjorde et stænk på The Wall Street Journal ’s hjemmeside .

Med Bitcoins markedsværdi på alle tiders højder var det tid til at fejre med en dejlig kalkunmiddag og alt tilbehør. Desværre forlod Thanksgiving kryptoverdenen med en ret bitter eftersmag.

Den 26. november led BTC’s pris et af de største dollartab siden marts. Alt i alt kollapsede verdens største kryptokurrency med mere end 15%. Massive likvidationer blev beskyldt for styrtet fra $ 19.484 til $ 16.334 i løbet af en dag.

Som Cointelegraph-analytiker Michaël van de Poppe bemærkede, er markedskorrektioner sjældent elegante ting. ”De er ofte lodrette og smertefulde. Trappe op, elevator ned, ” skrev han .

Tre grunde til, at handlende nu forventer, at Bitcoin rammer $ 13.000 inden et nyt rally

Så … hvad sker der derefter? Er håbet om at ramme $ 20.000 slået ned på kort sigt, eller var dette blot et skub i vejen, der skulle trækkes af?

Det afhænger meget af, hvem du spørger. Nogle handlende forventer endnu en stejl tilbagetrækning i en ikke alt for fjern fremtid og peger på historiske mønstre, der antyder, at BTC kan falde tilbage til $ 13.800 – $ 14.500 .

En pseudonym forhandler kendt som “Salsa Tekila” sagde, at BTC havde brug for at bryde $ 17.500 for at forblive i bullish territorium og tilføjede, at $ 18.700 er den eneste store modstand inden nogensinde. Imidlertid advarede den erhvervsdrivende om, at tingene ser baisse ud under $ 17.500 … og dette kan medføre et fald til $ 11.000– $ 13.000 .

Andre, såsom kryptoindeksfondsudbyderen Stack Funds, har beskrevet tilbagetrækningen som en „sund korrektion“, der var nødvendig, før Bitcoin fortsatte sin opadgående bane.

Firmaet sagde, at BTC har været på overkøbte niveauer siden oktober, hvilket betyder, at der var noget, der var desperat nødvendigt for at forlade markedet.

I mellemtiden sagde grundlægger af Quantum Economics, Mati Greenspan, at korrektionen måske allerede er kommet ud og tilføjede: „En tilbagebetaling på 17% er ret tam for denne fase af cyklussen.“